С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Нанси Окоро победи двукратна олимпийска шампионка на Юндола

Националката в ски бягането Нанси Окоро записа един от най-впечатляващите резултати в кариерата си. В масовия старт на 6 км от лятното държавно първенство с ролкови кънки Нанси завърши втора с 22:35,4 мин. На 5 секунди след нея финишира двукратната олимпийска и двукратна световна шампионка в ски бягането Юстина Ковалчик (Пол). Първа с 21:59,0 мин е Наталия Зюзева (Рус). Антония Григорова е четвърта с 23:01,9 мин.

При мъжете на 10 км безапелационна победа постигна Веселин Цинзов с 31:17,8 мин. След него на 31,1 сек изостана Йордан Чучуганов, а трети на 1:07,8 мин е Кирил Петров (Рус).

Днес шампионатът на Юндола организиран от БФСки продължава. Всички резултати може да видите на сайта www.bfski.com

На снимката: Веселин Цинзов и Нанси Окоро, като носители на Купа "България" за сезон 2016/17

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори