С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Ски бягане 24.03.2017

Цинзов е №1 на Балканите в класическия стил

Водещият ни ски бегач Веселин Цинзов (на снимката) спечели днес балканската титла на 10 км, класически стил. Балканиадата се провежда в Банско и се организира от БФСки и "Юлен". Цинзов финишира за 28:32,1 мин. Втори на 18,3 сек е Еди Дадик (Хърватия), а трети на 0,24 сек е Станимир Беломъжев.
При жените на на 5 км, класически стил победителка е националката ни Нанси Окоро с 18:12,1 мин. Втора на 3,8 сек е Ведрана Малек (Хърватия), а трета на 21,7 сек е Антония Григорова.

Националите по ски се включиха в старта на летния сезон в Банско

Националите по ски, начело с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско.

Home office организация на работа за служителите на Българската федерация по ски

В съответствие с наложените ограничения и препоръки за възпиране разпространението на COVID-19 Българска федерация по ски преминава към HOME OFFICE организация на работа. По обективни причини оставащите прояви от Държавния спортен календар на БФСки няма да бъдат проведени. При възможност, отменените Държавни първенства за 2020г. ще бъдат проведени през месец декември.

Сноуборд 09.03.2020

60 сноубордисти участваха в Държавното първенство по Биг Еър

Осогово бе домакин на Държавното първенство по сноуборд в дисциплината Биг Еър.

генерални спонсори

партньори