С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Банско с отлична оценка за подготовката на Световната купа

Състезатели, треньори и ръководство на ФИС дадоха отлична оценка на подготовката за Банско за предстоящите стартове за Световната купа по сноуборд. Това стана по време и на двете технически конференции, които се проведоха тази вечер в хотел "Стражите", където са настанени всички отбори. Конференциите на паралелните дисциплини и тези за скоростния сноубордкрос бяха водени от директора на състезанието, Виктор Гичев, главният съдия на Световната купа по сноуборд, Уве Байер и зам.председателят на организационния комитет, Георги Бобев. Гостоприемството на екипа на Димитър Ваканчин в хотел "Стражите" също бе отчетено от състезатели, треньори и ръководство на ФИС. Утре на писта Томба 9А ще се проведе и официалната тренировка по трасето за скоростния сноубордкрос.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори