С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Алберт и Камен ще участват в Аделбоден

Водещите ни състезатели в алпийските ски, Алберт Попов и Камен Златков ще участват на Световната купа в Аделбоден (Швейц).
Попов ще стартира в гигантския слалом на 12-ти януари и в слалома на 13-ти. Златков, който доби право да участва в Световната купа, след точките спечелени от Алберт в Леви, ще стартира само в слалома в неделя.
На последния слалом за СК Попов остана само на 0,24 сек от влизане във втория манш, което щеше да му е трето през този сезон. В момента той е 28-и в генералното класиране за Световната купа в слалома с 26 т. Камен завърши пък е 39-и в класирането за Европейската купа в слалома с 24 точки.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори