С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

"ЮЛЕН" с четири победи за купа "Пиба"

Младите скиори на "Юлен" постигнаха 4 победи в днешните стартове в гигантския слалом за купа "Пиба", които са валидни на ФИС и се проведоха в Банско.
При момичетата, младша възраст (до 14 години), първа е Бояна Радева ("Юлен" - на снимката) с 58,80 сек. В същата възрастова група, при момчетата спечели Борислав Хаджистоянов ("Юлен") с 57,76 сек. Юлия Златкова ("Юлен") е първа при момичетата старша възраст (до 16 г). Костадин Каферинов ("Юлен") е първи при момчетата с 1:56,09 мин. Участие взеха 118 състезатели от България, Румъния, Гърция, Босна и Херцеговина, Косово, Аржентина, Франция, Кипър и Северна Македония. Всички резултати може да намерите на www.bfski.com.

Утре в Банско ще е и слалома за купа "Пиба".

Организатори на състезанията са БФСки и "Юлен" АД.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори