С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Двама алпийци ще представят България в първия ден на Световното

България ще бъде представена от двама алпийци в първия ден от програмата на Световното първенство за младежи по ски в Банско. В супергигантския слалом ще участват Константин Стоилов и Никола Семерджиев. Общо заявени за утре са 71 скиори от 28 държави. Всички състезатели направиха днес свободна тренировка по писта „Бъндерица“. Трасето подготвено от Виктор Гичев бе в отлично състояние и обра суперлативите, както на състезателите, така и на екипа от ФИС. Стартът на супергигантския слалом на 3 март е от 11,00 ч. Всички състезания от световното ще бъдат предавани пряко на сайта Bansko2021.ski.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори