С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Приключи финалният лагер от „Научи се да караш ски“

Днес на Банско приключи финалният лагер от 14-ото издание на проекта на БФСки и ММС „Научи се да караш ски“. В 4-дневния лагер участие взеха най-добре представилите се във финалните състезания момичета и момчета от зоните Банско, Боровец, Пампорово, Витоша и Троян. На Банско, те бяха обучавани от професионалните инструктори на „Юлен“, и бяха настанени в 4-звезден хотел.
Лагерът бе безплатен за всички участници, като емоциите на пистите и извън тях бяха много. На финала учениците получиха награди от спонсора на програмата А1, БФски и грамоти от „Юлен“.
Тази година участие в „Научи се да караш ски“ взеха 2330 деца от ски зоните Банско, Боровец, Пампорово, Витоша и Троян, и малките населени места около тях.
За 14 години през проекта са обучени безплатно над 40 000 деца. Най-социално насочената програма на БФСки - „Научи се да караш ски“ е финансирана от Министерството на младежта и спорта, Федерацията и се осъществява с подкрепата на А1 и Регионалните управления по образованието.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

ФИС с отлична оценка за детските стартове по ски за Купа „Капи“

Най-голямото международно състезание по ски за деца в България – купа „Капи“ събра в Банско 200 таланти от рекордните за този ранг надпревари 12 държави. Организатори на събитието бяха „Юлен“ АД и БФСки.

Купа „Пампорово“ събра за 2 слалома талантите в ските до 16 г

Купа „Пампорово“ събра за два слалома младите ни таланти в ските до 14 и до 16 години.

БФСки проведе днес общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес общо събрание във връзка с изискване в програмата за финансиране на спортните клубове на Министерството на младежта и спорта.

генерални спонсори
партньори