С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

На 23 и 24 януари 2017г. Боровец ще бъде домакин на международното състезание по ски алпийски дисциплини за купа “Бороспорт”. Традиционно в надпреварата се включват над 100 участника от над 10 страни. Програмата предвижда състезания по гигантски слалом за мъже и жени. Стартовете са от 9 ч. на писта „Попангелов” (бивша „Ястребец 2”), а финалите ще бъдат при “Финална къща”. Награждаването на призьорите ще се състои на втория ден след края на състезанието. Състезанието е част от календара на Федерацията по ски. Организатори са Българската федерация по ски и “Бороспорт” АД. Ежегодното състезание е едно от многото събития в календара "Бороспорт" за този сезон, като и тази година са предвидени и множество събития за деца и младежи с цел подпомагане на развитието на бъдещите ски и сноуборд шампиони. Така бе създаден и специалният Фонд "Петър Попангелов и приятели за Боровец". Като част от тази политика, „Бороспорт“ АД осигурява безплатни лифт карти за всички деца и ученици от Община Самоков по време на всички ваканции и в една седмица през всеки един от зимните месеци, а картите за деца, младежи и семейства са на специални цени през целия зимен сезон.

Направление "Ски бягане" съобщава, че на 16.09.2015г (сряда), от 10:30ч. в офиса на БФСки на бул. Васил Левски №75 ще се проведе заседание на Треньорския съвет по ски бягане с дневен ред: 1. Приемане на "Проекто - правилник за работата и дейността на Треньорския съвет" и състав на Треньорския съвет 2. Обсъждане на резултатите от Държавното лятно първенство 3.Разни

Направление Ски бягане съобщава, че на 05.08.2015г. (сряда) от 10:30ч в офиса на БФСки - бул. Васил Левски №75 ще се поведе заседание на треньорския съвет по ски бягане.

За втора поредна година на 26 май (понеделник) в Белмекен ще се проведе състезание по ски бягане между България и Русия. Ще участват състезателите от Руския национален отбор мъже, спринтьори, девойки, юноши и младежи които са на подготовка у нас. В проявата ще се включат Никита Крюков, Алексей Петухов и Александр Панжински, както и от България Цинзов, Гридин и Чучуганов. Състезанието ще се проведе в два кръга. Първи кръг- Спринт свободен стил (150-200 метра на елиминация). Втори кръг - Слалом с бегови ски.

генерални спонсори
партньори