С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Публикуван е графикът за провеждане на годишни опреснителни семинари за съдии и технически делегати на БФСки

Както всяка година в периода ноември - декември ще бъдат проведени семинари за съдии от съдийските колегии към БФСки и за техническите делегати по ски алпийски дисциплини и ски бягане.

График за провеждане на семинарите за съдии и технически делегати на БФСки по алпийски дисциплини за сезон 2015/2016г.

Публикуван е графикът за провеждане на семинарите за съдии и технически делегати на БФСки по алпийски д-ни за сезон 2015/2016.

График семинари 2015/2016

Публикуван е осъвремененият Международен правилник на ФИС за провеждане на състезания по ски алпийски дисциплини

В раздел състезания / правилници е публикуван осъвремененият Международен правилник на ФИС за провеждане на състезания по ски алпийски дисциплини сезон 2015/2016г.

 

 

Предстояща ТВ инспекция на трасетата на Световна купа Банско 2015

С настъпването на есента, дейностите по подготовката на СК Банско 2015 навлизат в по-динамичен и оперативен етап. Част от тях е и предстоящата инспекция на изпълнителите на телевизонната продукция - Инфронт Спортс & Медия.

Завърши ски курса на 101ви Алпийски батальон гр. Смолян

В рамките на 5 дни повече от 50 военнослужещи от 101ви алпийски батальон се обучаваха под ръководството на инструктори на БФСки. Ски курса бе организиран и с любезното съдействие на домакините от Пампорово АД.

За пръв път Държавното първенство по Биг Еър бе проведено на осветление като част от Пампорово Фристайл Опън

След отлично проведената Европейска купа по сноуборд слоупстайл следващото събитие на БФСки от Пампорово Фристайл Опън бе Държавното първенство по Биг Еър. За първи път то бе проведено на осветление, което заедно с атрактивните изпълнения на най-добрите райдъри на България, го превърна в изключителна атракция.

Клара Яникова и Мартин Калиола са победителите в първия сноуборд слоупстайл от Европейската купа в Пампорово

Чехкиня и финландец успяха да се наложат над останалите в оспорвана битка . Интригата се запази до последния финален рън, след който първите пет райдъри се поместиха в десет точки. Националът Петър Гьошарков, който бе и най-младият състезател попаднал във финала, зае престижното пето място.

56 райдъри от 12 държави ще вземат участие в Европейската купа по сноуборд слоупстайл в Пампорово

С Европейската купа по сноуборд слоупстайл от утре започва Фристайл седмицата в Пампорово. Освен нея от 11ти до 16ти март ще се проведат и Държавните първенства по BA, SBS и HP

С купа "Еко - хотел Здравец" започват празненствата на Спортен Ски Клуб "Тракия - САГ" гр. Пловдив по случай 20 годишния му юбилей

По повод юбилея клубът организира поредица от спортни събития, в които участие ще вземат над 400 деца от цялата страна. Купа "Еко - хотел Здравец" за деца 6-12г. и участие в програмата "Научи се да караш ски" са основните мероприятия на клуба през този сезон.

Подготовката на трасетата за Европейска купа Боровец 2014 върви като по вода

Близо 70 човека вече седми ден работят на писта Петър Попангелов, която се обработва с вода и заледява, за да може да отговаря на стандартите за Европейска купа. Техническият екип на БФСки, студенти от Национална спортна академия, военнослужещи от 101ви Алпийски батальон гр. Смолян, както и домакините от Бороспорт АД, полагат големи усилия да подготвят отлично трасетата, въпреки неблагоприятните снежни условия тази зима.

Първи състезания в Пампорово за сезон 2013/2014

През този сезон к.к. Пампорово е домакин на многобройни прояви от календара на БФСки.
Любезните домакини от родопския ни курорт ще приютят състезания от алпийските дисциплини, сноуборда и ски бягането.

генерални спонсори
партньори