С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Клара Яникова и Мартин Калиола са победителите в първия сноуборд слоупстайл от Европейската купа в Пампорово

В състезанието при жените участие взеха 10 състезателки. Клара Яникова от Чехия грабна победата изпод носа на своята съотборничка Катерина Воячкова, която се представяше изключително убедително до последния рън, в който допусна грешка и изпусна титлата. Трета е представителката на Хърватска Леа Юговац.
При мъжете Мартин Калиола си подсигури победата в първия финален рън, където записа 91 точки. Във втория Альоша Кривец от Словения и Ерик Бошемин от САЩ се доближиха изключително близо до него, съответно с 89 и 88.33 точки, но това им стигна само за второто и третото място. България имаше трима представители във финала - Петър Гьошарков - 5то място, Георги Георгиев - 8мо място и Димитър Чокоев - 13то място. Утре стартът на квалификациите е в 10ч, а на финалите в 13ч.

БФСки

Луиза Бертани с исторически резултат в Европейската купа

Италианката с български паспорт, Луиза Бертани зае днес впечатляващото девето място в гигантския слалом за Европейската купа в Цинал (Швейц).

Камен Златков: Целта ми е да стана по-стабилен

Българският национал в алпийските ски, Камен Златков заяви днес, че се надява на добро представяне през предстоящия сезон.

Алберт Попов: Мястото ми е в топ 10 на Световната купа

Алберт Попов вярва, че може да влезе сред десетте най-добри слаломисти в света през предстоящия сезон

генерални спонсори
партньори