С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Завърши ски курса на 101ви Алпийски батальон гр. Смолян

Българската Федерация по ски за пореден път проведе ски курс за обучение на 101ви Алпийски Батальон гр. Смолян. Мероприятието бе част от утвърдилото се вече сътрудничество между БФСки и Министерството на Българската Армия, в лицето на 101ви Алпийски батальон, който взима активно участие при организацията на Световни и Европейски купи. Военнослужещите бяха разделени на пет групи и в зависимост от ски умения им, бяха обучавани на различни елементи от ски техниката. Благодарение на изключителната си мотивираност, всяка една от групите подобри значително нивото си, като най-добрата от тях проведе и тренировки по гигантски слалом, във връзка с участието на представители на Батальона в състезания за военнослужещи.

БФСки - Направление Организация на състезания

Луиза Бертани с исторически резултат в Европейската купа

Италианката с български паспорт, Луиза Бертани зае днес впечатляващото девето място в гигантския слалом за Европейската купа в Цинал (Швейц).

Камен Златков: Целта ми е да стана по-стабилен

Българският национал в алпийските ски, Камен Златков заяви днес, че се надява на добро представяне през предстоящия сезон.

Алберт Попов: Мястото ми е в топ 10 на Световната купа

Алберт Попов вярва, че може да влезе сред десетте най-добри слаломисти в света през предстоящия сезон

генерални спонсори
партньори