С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

С купа "Еко - хотел Здравец" започват празненствата на Спортен Ски Клуб "Тракия - САГ" гр. Пловдив по случай 20 годишния му юбилей

Станалото вече традиционно състезание по алпийски дисциплини за деца 6-12г. - Купа "Еко - хотел Здравец" ще се проведе на 9ти февруари. В Парк Родопи, на пистата на Еко - хотел Здравец участие в надпреварата ще вземат над 200 деца от 14 клуба, членове на БФСки. Състезанието е кръг учредената от Българската Федерация по ски: купа "Надежди Джуниър" за деца от 6 до 12 години. Освен големите предметни награди и купите за победителите, всеки участник ще получи торбичка с лакомства, любезно предоставени от Чипита България и Бонбонена фабрика Алпи - гр. Асеновград, Балкан Стар - гр. Пловдив и Захарен комбинат Кристал.
За първа година град Пловдив е включен в Националната програма "Научи се да караш ски". На местно ниво проектът на БФСки, МОН и РИО гр. Пловдив ще се осъществи от ССК "Тракия - САГ", с любезната помощ на ски фабрика Амерспорт, гр. Чепеларе. От 11ти до 21ви февруари 100 деца от две пловдивски училища ще бъдат обучавани от квалифицираните специалисти на ССК "Тракия - САГ". Идеята на клуба е да се възроди традицията от миналото, когато всеки сезон на ски са се обучавали над 1000 деца от Пловдивския регион.

Лазар Моллов ССК "Тракия - САГ

Зографски със 17-то място на голямата шанца в Рука

Владимир Зографски зае 17-то място във втория старт за Световната купа за новия сезон на голямата шанца в Рука (Финл).

Алберт Попов продължава с тренировките в Кабдалис

Най-добрият български алпиец Алберт Попов продължава тренировките в шведския курорт Кабдалис. Попов и неговият екип са там вече втора седмица.

Даниел Пешков и Калина Недялкова с по 2 титли от държавното с ролкови ски

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха до момента по две титли от лятното държавно по ски бягане с ролкови ски.

генерални спонсори
партньори