С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

10 дни до старта на надпреварата с ролкови ски в София

Точно 10 дни остават до старта на атрактивната надпревара с ролкови ски – Купа „София“. Състезанието, организирано от Българската федерация по ски с подкрепата на София – Европейска столица на спорта, ще се проведе на 22 септември около голямата поляна при фонтана в Южния парк. То е част от инициативите по повод Европейската седмица на спорта - „Be Active“ на Министерството на младежта и спорта.

В дисциплината "Спринт (свободен стил)" ще може да се включат представители на всички възрастови групи – 12 г., 14 г., 16 г., 18 г. , както мъже, така и жени.
Надпреварата е с начален час 9,30 ч, като след финалите ще е и церемонията по награждаването на призьорите.
За участие в Купа „София“ са поканени всички клубове по ски бягане. Очаква се да стартират най-добрите български състезатели от съответните възрастови групи.
Елате да ги подкрепим и да се насладим на атрактивната надпревара, която от много години се провежда за първи път в София.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори