С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Пешков и Димитрова спечелиха масовия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Даниел Пешков и Валентина Димитрова спечелиха масовия старт на 10 км (свободен стил) при мъжете и жените от втория ден на Купа „Рол ски“ в Сапарева баня. Надпреварата, организирана от БФСки и Община Сапарева баня, е първата международна у нас с ролкови ски и е част от календара на ФИС.

При мъжете, Пешков изпревари с 0,80 сек. победителя от първия ден Пейо Сигуенца (Испания). Трети на 1,10 сек. е Милош Милосавлевич (Сърбия). При жените, Валентина Димитрова завърши първа на 13,9 сек. пред Калина Недялкова, която спечели първия старт в Сапарева баня. Трета на 34,8 сек. е Елена Христева. Участие взеха състезатели от 5 държави.

Пълните резултати може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира треньорски семинар по ски алпийски дисциплини

Българска федерация по ски, съвместно със Сдружение "Български професионални ски инструктори" организира спортно-методически семинар по актуални проблеми в алпийските дисциплини. Семинарът ще се проведе в Банско  на 27-28.12.2023г.

Зографски вече е 18-ти за Световната купа

Владимир Зографски вече заема 18-то място в генералното класиране за Световната купа по ски скок след първите 4 старта.

Влади Зографски е в топ 15 на Световната купа в Лилехамер

Силните изяви на Владимир Зографски в Световната купа по ски продължават.

генерални спонсори
партньори