С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Трето място на сноуборд крос в Италия за Коцинова и Ерменков

Талантливите Андреа Коцинова и Ивайло Ерменков заеха трети места в състезанието по сноуборд крос за купата на Италия, проведено в Колере. Състезанието, разгърнато на високоскоростно трасе подготвено за Европейска купа, привлече участието на 31 юноши и 16 девойки от отборите на Австрия, Италия, Франция, както и българските представители от клубовете Мотен и Блейд.

На 3-ти февруари Коцинова от Блейд завоюва третото място, докато Иванов от Мотен и Ерменков от Блейд заемат съответно девето и десетото място. На следващия ден, 4-ти февруари, Ерменков се качи на третото стъпало на подиума, Коцинова финишира четвърта, а Иванов зае петото място.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори