С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Марио Матиканов спечели и четирите титли от Държавното първенство по ски бягане на Белмекен

Марио Матиканов от Александър Логистик спечели всичките 4 дисциплини при мъжете от Държавното първенство по ски бягане, което се проведе на Белмекен. Организатор е БФСки.

При жените 3 златни медала спечели Антония Григорова също от Александър Логистик.
В интервалния старт при юношите до 18 г първи е Веселин Белчински (Паничище 2009), а в преследването първи е неговият съотборник Георги Джоргов.

При девойките в интервалния старт победи Паолина Рахова (Паничище 2009), а в преследването първа е Елена Христева (Тритон Екстрийм).

Сред награждаващите призьорите бяха Веселин Цинзов, координатор направление „Ски бягане“ в БФСки, Йоло Николов, управител на СБ „Белмекен“ и Петър Зографов, технически делегат на състезанието.
Пълните резултати ще бъдат качени на сайта www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Талантите ни в сноуборда са отбор на месец март

Младите ни звезди в сноуборда Тервел Замфиров, Кристиан Георгиев, Петър Гергьовски и Александър Кръшняк спечелиха 9 гласа от общо 25 на спортните редакции в анкетата на Пресклуб „България“ за март.

Българска федерация по ски отпразнува своя 100-годишен юбилей

Българската федерация по ски отпразнува подобаващо своя 100-годишен юбилей.

Перспективите пред България да бъде домакин на Зимните младежки олимпийски игри през 2028 г. бяха обсъдени на работна среща в президентската институция

България разполага с голям потенциал и отлични природни условия за организирането и провеждането на Зимни младежки олимпийски игри

генерални спонсори
партньори