С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Ски бягане 24.02.2017

Цинзов завърши седми на Световните военни игри

Най-добрият български ски-бегач Веселин Цинзов зае седмо място днес на 15 км, свободен стил на Световните военни игри в Сочи (Русия). Веско остана на 1:06,6 мин от победителя Алексей Червоткин (Рус). Тази нощ Цинзов и треньора на националите Пламен Недялков ще пътуват от Сочи за Лахти, където ще се присъединят към отбора на Световното първенство в северните дисциплини. Нанси Окоро ще стартира на 28-и февруари на шампионата на планетата на 10 км. кл. стил.
Веселин Цинзов и Йордан Чучуганов ще участват на 1 март на 15 км класически стил. Ако Веско се чувства добре след този старт то той ще стартира и на 50 км свободен стил на 5 март в последния старт от програмата на световното. България няма да запише участие в скиатлона.

Националите по ски се включиха в старта на летния сезон в Банско

Националите по ски, начело с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско.

Home office организация на работа за служителите на Българската федерация по ски

В съответствие с наложените ограничения и препоръки за възпиране разпространението на COVID-19 Българска федерация по ски преминава към HOME OFFICE организация на работа. По обективни причини оставащите прояви от Държавния спортен календар на БФСки няма да бъдат проведени. При възможност, отменените Държавни първенства за 2020г. ще бъдат проведени през месец декември.

Сноуборд 09.03.2020

60 сноубордисти участваха в Държавното първенство по Биг Еър

Осогово бе домакин на Държавното първенство по сноуборд в дисциплината Биг Еър.

генерални спонсори

партньори