С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Ски бягане 12.09.2020

Завърши Държавното лятно първенство по ски бягане

Завърши държавното лятно първенство по ски бягане, което се проведе в три дни на Юндола-Белмекен. Организатор е Българска федерация ски, а ръководител на състезанието бе Милуш Иванчев. Днес, в последния ден се проведе и дисциплината крос. При мъжете титлата е за Симеон Деянов (Узана 2007). За втората си титла от шампионата, той пробяга дистанцията от 7,5 км за 26:26,7 мин. Среброто остана за Тодор Малчов (Александър Логистик) с 27:23,6 мин. Бронзът е за Станимир Беломъжев (Амбарица Ски) с 27:49,6 мин. Първа при жените на 5 км е Дева-Мария Драгиева (Ком) с 21:45,1 мин. Втора е Калина Недялкова (Александър Логистик) с 23:55,3 мин, а трета е Ванеса Емилова (НСА) с 27:17,4 мин. Участие в първенството взеха 133 състезатели от 9 клуба. Всички резултати може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

In memoriam

Напусна ни големият български състезател и треньор по ски бягане Димитър Петров

Приключи общото събрание на Българската федерация по ски

Годишното общо събрание на членовете на Българската федерация по ски се проведе днес в сградата на ММС в София. Участие взеха клубовете, които са членове на БФСки, като бяха спазени и всички противоепидемични мерки.

Ски бягане 12.09.2020

Завърши Държавното лятно първенство по ски бягане

Завърши държавното лятно първенство по ски бягане, което се проведе в три дни на Юндола-Белмекен.

генерални спонсори

партньори