С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Купа „Самоков“ – „Мемориал Сотир Сотиров“

Точно 21 състезатели по ски скок взеха участие в четвъртото издание на Купа „Самоков“, вече „Мемориал Сотир Сотиров“. По време на атрактивната надпревара бе обявено официално, че е осигурено финансиране по договор на Община Самоков с ММС за 50 метровата шанца в Самоков. Възстановяването трябва да започне през пролетта на 2022. Сред наградилите призьорите бе и г-жа Люба Кленова – зам.кмет на Община Самоков.

При момичетата до 12 г., първа е Ива Карадимова (ОТП), пред Никол Найденова (Бояна Тийм) и Рая Кръстанова (ОТП).

При момчетата в същата възрастова група, победата е за Божидар Везенков (Бояна Тийм), пред Мартин Христов (Бояна Тийм) и Данаил Павлович (Бояна Тийм).

Първа при момичетата до 15 г., е Божидара Бакова (Бояна Тийм), пред Виктория Кръстанова (ОТП) и Теодора Нинова (Бояна Тийм).

В същата възрастова група при момчетата, победата е за Ивайло Димитров (ОТП), пред Симеон Николов (ОТП) и Алек Фешев (Бояна Тийм).

При момчетата до 18 г., първи е Николай Колев (ОТП), пред Георги Караджинов (ОТП) и Камен Сотиров (ОТП).

Пълните резултати може да намерите на www.bfski.com

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори