С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Призьори от Купа „Александър Логистикс“ на Витоша

Завършиха състезанията по ски бягане за купа „Александър Логистиск“, които се проведоха под Черни връх на Витоша.

Победител при мъжете, в преследването на 6 км с прекъсване в свободен стил в изкачване, е Тодор Малчов (Банско) с 30:13,7 мин. Втори на 15,8 сек е неговият съотборник Даниел Пешков, а трети e Александър Огнянов (Александър Логистикс) на 4:19,4 мин.

При жените, първа е Калина Недялкова (Александър Логистикс) с 41:19,7 мин. Втора е Андрея Дяксова (Александър Логистикс) с 44:24,4 мин, а трета - Елена Георгиева (Рилски скиор) с 56:59,5 мин.

Участниците бяха приветствани от Анатоли Илиев, общински съветник и зам.председател на фондация „София – Европейска столица на спорта“.

Надпреварите за Купа „Александър логистик“ бяха част от възстановеното градско първенство на София по ски бягане, а също така бяха и част от официалния Календар на Българска федерация по ски.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Алберт Попов с рекордно класиране във Венген

Алберт Попов постигна най-доброто си класиране на слалом за Световната купа във Венген.

Българска победа на слалома в Загреб

Юлия Златкова спечели слалома за ФИС в Загреб (Хърв).

Балканска титла в ски бягането за Даниел Пешков

Националът Даниел Пешков спечели златото при мъжете на 10 км, класически стил от Балканиадата по ски бягане в Златибор (Сърбия)

генерални спонсори
партньори