С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Тервел Замфиров и Теодора Пенчева са №1 в паралелния слалом за купа „Пампорово“

Тервел Замфиров (Юлен) и Теодора Пенчева (Амер Спортс) спечелиха днешните стартове в паралелния слалом за купа „Пампорово“, които са от календара на ФИС. Организатори на стартовете на 9 и 10 март на писта „Стената“ в родопския курорт бяха БФски и Пампорово АД.

При мъжете днес, Замфиров (№16) се наложи на финала над съотборника си Александър Кръшняк (№15). В малкия финал победата бе за Димитър Ганичев (Амер Спортс).

При жените, Теодора Пенчева победи на финала Савина Димитрова (Юлен). Трета е Андреа Коцинова (Блейд).

В паралелния гигантски слалом проведен на 9 март, първи при мъжете е Кристиян Георгиев (Юлен), а при жените Теодора Пенчева (Амер Спортс).

Най-добрият ни състезател в сноуборда, Радослав Янков не участва, защото вече е в Пианкавало (Италия) за престоящия на 12 март старт за Световната купа в дисциплината паралелен слалом.

Призьорите от двата дни за купа „Пампорово“ бяха наградени от Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки, Виктор Гичев, директор на състезанието и Стефан Присадов СК „Пампорово“. Пълните резултати от двата дни може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

10 дни до старта на надпреварата с ролкови ски в София

Точно 10 дни остават до старта на атрактивната надпревара с ролкови ски – Купа „София“

Калин Златков със силен резултат на слалом в Нова Зеландия

Калин Златков зае престижното 11-то място на слалома в Кардрона (Нова Зеландия)

Влади Зографски: Не очаквах да сме толкова силни

Владимир Зографски определи началото на летния сезон като невероятно.

генерални спонсори
партньори