С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Тервел Замфиров и Теодора Пенчева са №1 в паралелния слалом за купа „Пампорово“

Тервел Замфиров (Юлен) и Теодора Пенчева (Амер Спортс) спечелиха днешните стартове в паралелния слалом за купа „Пампорово“, които са от календара на ФИС. Организатори на стартовете на 9 и 10 март на писта „Стената“ в родопския курорт бяха БФски и Пампорово АД.

При мъжете днес, Замфиров (№16) се наложи на финала над съотборника си Александър Кръшняк (№15). В малкия финал победата бе за Димитър Ганичев (Амер Спортс).

При жените, Теодора Пенчева победи на финала Савина Димитрова (Юлен). Трета е Андреа Коцинова (Блейд).

В паралелния гигантски слалом проведен на 9 март, първи при мъжете е Кристиян Георгиев (Юлен), а при жените Теодора Пенчева (Амер Спортс).

Най-добрият ни състезател в сноуборда, Радослав Янков не участва, защото вече е в Пианкавало (Италия) за престоящия на 12 март старт за Световната купа в дисциплината паралелен слалом.

Призьорите от двата дни за купа „Пампорово“ бяха наградени от Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки, Виктор Гичев, директор на състезанието и Стефан Присадов СК „Пампорово“. Пълните резултати от двата дни може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски отново е в топ 30 за Световната купа

Пореден старт със спечелена точка за Световната купа по ски скок направи днес Владимир Зографски.

Луиза Бертани с исторически резултат в Европейската купа

Италианката с български паспорт, Луиза Бертани зае днес впечатляващото девето място в гигантския слалом за Европейската купа в Цинал (Швейц).

Камен Златков: Целта ми е да стана по-стабилен

Българският национал в алпийските ски, Камен Златков заяви днес, че се надява на добро представяне през предстоящия сезон.

генерални спонсори
партньори