С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Балканска купа в ски бягането за Даниел Пешков

Националът в ски бягането Даниел Пешков спечели Балканската купа. В последните стартове в Болу/Гереда (Тур), той зае трето място на 10 км.кл.стил и четвърто на 10 км.св. стил. В крайното подреждане за купата от 6 проведени състезания, Пешков събра 650 т. Втори с 640 е Флорин Долхаску (Рум). Останалите ни национали се класираха както следва: Тодор Малчов - 4-то място, Марио Матиканов 6-ти, Александър Огнянов 7-ми и Кристиян Божилов е 9-ти.

При жените, в крайното класиране за Балканска купа на трето място с 480 точки е Калина Недялкова. Първа се класира Аня Илич (Сърбия) с 900 точки, пред Тимеа Лоринч (Рум) - 580 т.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски отново е в топ 30 за Световната купа

Пореден старт със спечелена точка за Световната купа по ски скок направи днес Владимир Зографски.

Луиза Бертани с исторически резултат в Европейската купа

Италианката с български паспорт, Луиза Бертани зае днес впечатляващото девето място в гигантския слалом за Европейската купа в Цинал (Швейц).

Камен Златков: Целта ми е да стана по-стабилен

Българският национал в алпийските ски, Камен Златков заяви днес, че се надява на добро представяне през предстоящия сезон.

генерални спонсори
партньори