С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Трима от талантите ни в сноуборда са в Топ 15 на световното във Валмаленко

Силно се представиха днес българските таланти на световното първенство за младежи по сноуборд във Валмаленко (Ит). В паралелния гигантски слалом Тервел Замфиров зае девето място, Александър Кръшняк е 10-и, а Петър Гергьовски е 15-и. На квалификацията по-рано днес Замфиров бе първи на червеното трасе, а Кристиян Георгиев втори, но заради грешка във втория манш не влезе в топ 16. България е единствената страна с двама в топ 10. Това е първият сериозен успех за страната ни при младежите от 2009-а, когато Радослав Янков и Иван Ранчев влязоха на финалите. Утре ще се проведе и паралелния слалом в който ще участват и четиримата ни таланти.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски с първи точки от лятната верига Гран при

Владимир Зографски спечели днес първите си точки от лятната верига за Гран при.

Владимир Зографски открива сезона с новия си треньорски щаб

Владимир Зографски започва на 23 юли (събота) състезателния си сезон във Висла с нов треньорски екип.

ФИС инспектира Банско за Световната купа по сноуборд

Директорът на Световната купа по алпийски сноуборд, Уве Байер направи днес инспекция на Банско за предстоящата през януари 2023 г Световна купа.

генерални спонсори
партньори