С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Трима от талантите ни в сноуборда са в Топ 15 на световното във Валмаленко

Силно се представиха днес българските таланти на световното първенство за младежи по сноуборд във Валмаленко (Ит). В паралелния гигантски слалом Тервел Замфиров зае девето място, Александър Кръшняк е 10-и, а Петър Гергьовски е 15-и. На квалификацията по-рано днес Замфиров бе първи на червеното трасе, а Кристиян Георгиев втори, но заради грешка във втория манш не влезе в топ 16. България е единствената страна с двама в топ 10. Това е първият сериозен успех за страната ни при младежите от 2009-а, когато Радослав Янков и Иван Ранчев влязоха на финалите. Утре ще се проведе и паралелния слалом в който ще участват и четиримата ни таланти.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски отново е в топ 30 за Световната купа

Пореден старт със спечелена точка за Световната купа по ски скок направи днес Владимир Зографски.

Луиза Бертани с исторически резултат в Европейската купа

Италианката с български паспорт, Луиза Бертани зае днес впечатляващото девето място в гигантския слалом за Европейската купа в Цинал (Швейц).

Камен Златков: Целта ми е да стана по-стабилен

Българският национал в алпийските ски, Камен Златков заяви днес, че се надява на добро представяне през предстоящия сезон.

генерални спонсори
партньори