С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Поредно силно класиране за Зографски в Гран при

Пореден силен резултат регистрира Владимир Зографски в лятната верига Гран при. Седмица след като завърши трети в Рашнов (Рум) най-добрият ни ски скачач зае и престижното шесто място с 242,3 т (93 и 90 м) в Хинценбах (Ав). Победител е Давид Кубацки (Пол) с 265,7 т (94 и 93,5 м). В генералното класиране за Гран при водач с 280 т е Кубацки с 280 т, пред Мануел Фетнер (Ав) с 210 и Камил Щох (Пол) със 182 т. Владимир Зографски е 11-ти със 110 т. Финалът на веригата е от 30 септември до 2 октомври в Клингентал (Гер).

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Зографски със 17-то място на голямата шанца в Рука

Владимир Зографски зае 17-то място във втория старт за Световната купа за новия сезон на голямата шанца в Рука (Финл).

Алберт Попов продължава с тренировките в Кабдалис

Най-добрият български алпиец Алберт Попов продължава тренировките в шведския курорт Кабдалис. Попов и неговият екип са там вече втора седмица.

Даниел Пешков и Калина Недялкова с по 2 титли от държавното с ролкови ски

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха до момента по две титли от лятното държавно по ски бягане с ролкови ски.

генерални спонсори
партньори