С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Още 139 деца преминаха през „Научи се да караш ски“ в Пампорово

Третата седмица в Пампорово от проекта „Научи се да караш ски“ обхвана 139 деца от региона. Безплатно обучение преминаха учениците от ОУ „Юрий Гагарин“ (Смолян), ОУ „Стою Шишков“ (Смолян), ОУ „Св. Св. Кирил и Методи“ (с. Момчиловци), ОУ „Стою Шишков“ (с. Търън), ОУ „Никола Й.Вапцаров“ (с. Широка Лъка), СОУ „Христо Ботев“ (Девин) и СОУ „Св. Св. Кирил и Методи“ (Смолян).

14-ото издание на най-социално насочения проект на Българската федерация по ски, Министерството на младежта и спорта и Регионалните управления по образование и тази година се провежда с подкрепата на телекома А1. През 2023 година програмата осигурява безплатно обучение по ски, с квалифицирани инструктори, на 2330 деца от 1 до 4 клас. „Научи се да караш ски“ стартира през 2008-а година като проект само за учениците от София, Банско, Самоков и Смолян, а общият броя на децата преминали през 13-те предходни издания надвишава 37 000. Финалният лагер ще се проведе в Банско.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Радо Янков с престижна награда от „Пресклуб България“

Радослав Янков, получи днес престижната награда „Сребърен сокол“ от „Пресклуб България“.

Георги Атанасов е треньор №1 на България за месец януари

Националният треньор по сноуборд Георги Атанасов-Джоко получи днес приза на „Пресклуб България“ за треньор №1 на месец януари.

„Научи се да караш ски“ на Беклемето преключи със 188 обучени деца

Точно 188 деца от 1 до 4 клас завършиха своето обучение на Беклемето по ски и ски бягане в 15-ото издание на „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори