С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Томас Бах пожела на Алберт Попов и Радослав Янков да спечелят медали от игрите в Милано и Кортина 2026

Президентът на Международния олимпийски комитет (МОК), Томас Бах се срещна с топ състезателите на Българската федерация по ски (БФСки) Алберт Попов и Радослав Янков, както и с ръководството на федерацията ни в лицето на председателя Цеко Минев и неговия заместник Георги Бобев. Това стана по време на тържеството в Централния военен клуб в София посветено на 100-годишнината на Българския олимпийски комитет (БОК).
"Говорихме си с Томас Бах за това колко е важно Витоша да първия голям ски център в близост до европейска столица, разказа Алберт Попов. - Президентът на МОК ни пожела на мен и Радо Янков да се върнем с по един медал от следващата зимна олимпиада в Милано и Кортина". По време на тържеството Попов и Янков разговаряха и с президента на Република България Румен Радев.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

78 състезатели стартираха в първото издание на Купа „София“ – ролери

Първото издание на Купа „София“ с ролери събра днес в Южния парк на столицата 78 състезатели от всички възрастови групи и от 6 клуба.

10 дни до старта на надпреварата с ролкови ски в София

Точно 10 дни остават до старта на атрактивната надпревара с ролкови ски – Купа „София“

Калин Златков със силен резултат на слалом в Нова Зеландия

Калин Златков зае престижното 11-то място на слалома в Кардрона (Нова Зеландия)

генерални спонсори
партньори