С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Влади Зографски удържа първото място във веригата Гран при

Най-добрият ни ски скачач, Владимир Зографски, днес завърши шести в поредния старт от лятната верига Гран При. На 90-метровата шанца в Рашнов, Румъния, самоковецът бе трети след първия опит с 91 м и 117,6 т.

Във финалния скок, Влади постигна 89 м и събра общ сбор от 233 т, което му отреди шестото място. Победата е за Грегор Дешванден (Швейцария) – 243,7 т (93 и 92 м).

За Зографски това бе първи старт в лятната Гран При извън подиума, след 2 победи и 2 втори места. Независимо от шестото място днес, обаче, той удържа първото място в генералното класиране с 400 т. Дешванден е втори с 334 т. Утре в Рашнов е следващият старт от веригата Гран При, който пак ще е на 90-метровата шанца.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори