С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Калина Недялкова спечели първия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Националката Калина Недялкова спечели първия старт при жените от Купа „Рол ски“ в Сапарева баня. Надпреварата с ролери е от календара на ФИС и е организирана от Българската федерация по ски и Община Сапарева баня. Участие в състезанието днес взеха състезатели от 4 държави. В дисциплината „Изкачване“, Недялкова изпревари с 4,4 сек. Параскеви Ладопулу (Гърция). Трета е Елена Христева. При мъжете победата е за Пейо Игуенца (Испания). Той бе по-бърз с 0,10 сек. от Даниел Пешков (Банско). Трети е Ставре Джада (Северна Македония). При девойките младша възраст победата е за Николета Джелепова. При юношите младша възраст, първи е Микаел Митков. Сред връчилите награди на призьорите днес бяха Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки, Калин Гелев и доц. Петър Зографов. Утре състезанието продължава с масов старт.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори