С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Влади Зографски се цели в топ 5 за Световната купа

Най-добрият ни ски скачач Владимир Зографски заяви във видеообръщение до медиите днес по време на пресконференцията, че целта му за новия сезон е място в топ 5 на Световната купа. През октомври националът ни стана първият българин, който спечели лятната верига Гран при по ски скок.
„Минаха първите стартове за Световната купа. Чувствам се силен. Скоковете ми са на едно добро ниво. Предстоят ми стартове този уикенд в Лилехамер, където се надявам да се представя на много добро ниво. След спечелената лятна Гран при в която сами на себе си доказахме, че можем да бъдем на най-високото ниво в ски скоковете целите ми за новия сезон в Световната купа са много високи. Очаквам успешен сезон. Целите са ни да се борим за място в топ 5 на Световната купа и да подобряваме рекордите в ски скока на България“, разказа Влади Зографски.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори