С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Младите ни сноубордисти се подготвят в Банско

Най-добрите млади български сноубордисти провеждат интензивни тренировки на Банско. Световните шампиони при младежите за 2023 г., Тервел Замфиров и Петър Гергьовски, сребърният медалист Александър Кръшняк и четвъртият от първенството на планетата в Банско, Кристиян Георгиев, дават най-доброто от себе си по отлично подготвената писта „Юлен“. Четиримата се подготвят под вещото ръководство на националния треньор на младежите, Анатолий Замфиров. Младите таланти ще тренират в Банско, докато дойде време за Световната купа в Пампорово (20-21 януари).

От утре в Банско ще се подготвя и звездата ни в алпийските ски, Алберт Попов. На 28 и 29 декември под Тодорка ще се проведат и двата старта за купа „Юлен“ в алпийските ски, които са от календара на ФИС. Организатор е „Юлен“ АД.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори