С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Радо Янков стартира с №13 на Световната купа в Пампорово

Най-добрият български сноубордист Радослав Янков изтегли №13 за първия паралелен слалом за Световната купа в Пампорово. Квалификациите на 20 януари на писта „Стената“ стартират в 9,00 ч, а финалите са от 13,00 ч. Нова спорт и Диема спорт 3 ще излъчват състезанието и в двата дни на живо. Церемонията по откриването на Световната купа на която Пампорово е домакин за първи път се проведе в зала „Родопи“ на хотел „Перелик“. Гости на церемонията бяха Димитър Илиев, министър на младежта и спорта и Зарица Динкова, министър на туризма. Двамата произнесоха кратки слова в които поздравиха БФСки и домакините от Пампорово за страхотната организация на Световната купа.
Президентът на БФСки Цеко Минев приветства всички присъстващи и прикани всички да присъстват и на двата старта и да подкрепят Радо Янков и останалите ни 9 участници. Цветелина Бориславова, мажоритарен собственик на „Пампорово“ АД откри Световната купа в Пампорово. Останалите български участници са: Теодора Пенчева, Тервел Замфиров, Петър Гергьовски, Александър Кръшняк, Кристиян георгиев, Димитър Ганичев, Петър Гьошарков, Станислав Вангелов и Георги Милчев.
Да им пожелаем успех!

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори