С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки проведе днес общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес общо събрание във връзка с изискване в програмата за финансиране на спортните клубове на Министерството на младежта и спорта. Събранието бе ръководено от Пепа Мицева, генерален секретар на БФСки. Тя прочете пред присъстващите резултатите от оценката на дейността на спортните клубове в БФСКи за предходната спортно-състезателна година, приети на заседание на Управителния съвет на федерацията. Точките, които са един от компонентите за крайното финансиране от ММС, се формират от резултатите постигнати през спортно-състезателен сезон 2022/23. Крайната оценка се изчислява по инструкция изготвена от БФСки. Точките за изминалата година бяха разпределени между 18 клуба в спортовете, ски алпийски дисциплини, сноуборд, ски бягане и ски скок. Резултатите от постиженията на спортните клубове през сезон 2022/23 бяха приети и гласувани с пълно единодушие по време на общото събрание.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори