С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание. Участие взеха клубовете, които са членове на БФСки. Водещ на събранието бе Пепа Мицева, генерален секретар на федерацията. Президентът на БФСки, Цеко Минев приветства участниците и ги запозна с отчета на федерацията за изминалата година. Общото събрание го прие единодушно. Приет бе и годишният счетоводен отчет на федерацията за 2023 г и докладът на експерт-счетоводителя. Членовете на Общото събрание освободиха от отговорност председателя и членовете на УС за дейността през отчетния период. Избран бе експерт счетоводител за 2024 г. Цеко Минев запозна членовете на Общото събрание с бюджета на федерацията за 2024 г, който бе приет единодушно от участниците в събранието.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори