С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Ски бягане 30.01.2017

6-та победа за Веселин Цинзов в стартове за Балканска купа.

Четвърти кръг от веригата състезания за Балканска купа, този уикенд във Босна и Херцеговина Веселин Цинзов спечели и двата старт на 10 км. и 15 км. свободен стил.

Също така много добро представяне на юношите и девойките. При мъжете на същите дистанции Николай Вячев се класира 4-ти и 8-ми, Симеон Огнянов е с две 6-ти места , Божидар Димитров е 12-ти и 14-ти, а Валенти Саратлиев е 15-ти и 16-ти.

При жените на 5км. и 10 км. свободен стил Нанси Окоро се класира 2-ра и 3-та , Христина Митева 3-та и 4-та и Ванеса Димитрова е 4-та и 2-ра.

Националите по ски се включиха в старта на летния сезон в Банско

Националите по ски, начело с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско.

Home office организация на работа за служителите на Българската федерация по ски

В съответствие с наложените ограничения и препоръки за възпиране разпространението на COVID-19 Българска федерация по ски преминава към HOME OFFICE организация на работа. По обективни причини оставащите прояви от Държавния спортен календар на БФСки няма да бъдат проведени. При възможност, отменените Държавни първенства за 2020г. ще бъдат проведени през месец декември.

Сноуборд 09.03.2020

60 сноубордисти участваха в Държавното първенство по Биг Еър

Осогово бе домакин на Държавното първенство по сноуборд в дисциплината Биг Еър.

генерални спонсори

партньори