С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Ски бягане 25.03.2017

Веско Цинзов е №1 за Балканската купа през сезона

Най-добрият ни състезател в ски бягането Веселин Цинзов е краен победител в тазгодишното издание на Балканската купа. Последните два старта от него се проведоха в ски курорт №1 Банско. Във втория старт от програмата днес на 10 км, свободен стил първи е Дамир Растич (Сърбия) с 25:57,3 мин. След него се наредиха Владимир Илиев - на 3,6 сек и Еди Дадич (Хърватия) - на 4,6 сек. Веско Цинзов е пети на 58,6 сек. Това класиране обаче му бе достатъчно, за да спечели първото място в крайното класиране, което се прави след състезанията в 6 балкански страни. След него на стълбичката се наредиха Растич и Дадич (на снимката). При жените на 5 км, свободен стил днес победата е за Стефани Попова с 16,32,0 мин, пред Мария Тсакири (Гърция) на 16,3 сек и Майда Дръндич (Сърбия) на 19,2 сек. Първа в крайното класиране за Балканската купа при жените е Ведра Малич (Хърватия).

Националите по ски се включиха в старта на летния сезон в Банско

Националите по ски, начело с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско.

Home office организация на работа за служителите на Българската федерация по ски

В съответствие с наложените ограничения и препоръки за възпиране разпространението на COVID-19 Българска федерация по ски преминава към HOME OFFICE организация на работа. По обективни причини оставащите прояви от Държавния спортен календар на БФСки няма да бъдат проведени. При възможност, отменените Държавни първенства за 2020г. ще бъдат проведени през месец декември.

Сноуборд 09.03.2020

60 сноубордисти участваха в Държавното първенство по Биг Еър

Осогово бе домакин на Държавното първенство по сноуборд в дисциплината Биг Еър.

генерални спонсори

партньори