С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Състезатели и тренировъчни екипи на БФСки с обновена флота автомобили от Audi

Вносителят на Ауди за България, фирма „Порше БГ“ е официален партньор на БФСки от 2009. Българските звезди на снежните спортове Алберт Попов, Радослав Янков и Владимир Зографски получиха Audi Q5 40 TDI, 190 к.с. с ниво на оборудване Sport, в логичния за дисциплините им екстериорен цвят Glacier White Metallic.
Второтото поколение на бестселърът Audi Q5 се характеризира с пътно поведение, което съчетава няколко качества, считани по принцип за взаимно изключващи се – автомобилът е подчертано спортен и едновременно с това много комфортен благодарение на новото окачване. Audi Q5 впечатлява с изобилно място в пътническия салон и богати възможности за превозване на различни товари. Облегалките на задните места могат лесно да бъдат сгънати, като по този начин вместимостта на багажника се увеличава до 1.550 литра . Големият, тънък 8,3-инчов цветен екран се отличава с чудесна прегледност и интуитивно управление на функциите.

“Пожелаваме успешен старт на състезателите, победи в състезанията и преди всичко сигурно и надеждно пътуване с новите автомобили Audi “ каза бранд мениджъра на Ауди, Лъчезар Георгиев.

Ангажиментът на марката със зимните спортове е продължение на обвързаността на Ауди и ски спорта в световен мащаб. Автомобилният концерн подпомага финансово отборите на Китай, Швейцария, Швеция, Франция, Лихтенщайн, Италия, Словения, Словакия, Финландия, Австрия, Норвегия, Холандия и България. Концернът от Инголщат е титулярен спонсор на световното първенство по ски Audi FIS WC от 2002 година, както и официален партньор на Международната федерация по ски.

"Порше БГ"

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори