С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Приключи общото събрание на Българската федерация по ски

Годишното общо събрание на членовете на Българската федерация по ски се проведе днес в сградата на ММС в София. Участие взеха клубовете, които са членове на БФСки, като бяха спазени и всички противоепидемични мерки. Водещ на събранието бе Пепа Мицева, генерален секретар на федерацията. Председателят на БФСки, Цеко Минев запозна участниците с отчета на федерацията за изминалата година. Общото събрание го прие единодушно. Приет бе и годишния счетоводен отчет на федерацията за 2019-а и доклада на експерт-счетоводителя. Членовете на Общото събрание освободиха от отговорност Председателя и членовете на УС за дейността през отчетния период. Избран бе експерт счетоводител за отчетната 2020 г. Зам.председателят на БФСки, Георги Бобев запозна членовете на Общото събрание с проекта за бюджет на федерацията за 2020 г. Членовете на общото събрание дискутираха и различни въпроси, касаещи календара от състезания за предстоящия сезон, възстановяване на нормалния ритъм на работа на отделните спортове и възможности за по-чести срещи на клубовете с ръководството на федерацията.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори