С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Сани Жекова стана майка на момиченце

Най-добрата ни сноубордистка, Сани Жекова вече е щастлива майка на момиченце. Първородната й дъщеря носи името Христина.
Ето как Сани съобщи новината в социалните мрежи:
„Животът е чудо и божествена благословия, която имаме привилегията да създаваме чрез любовта си. Днес, с Христо станахме родители на прекрасно момиченце – Христина, 3100 гр, 51 см. Като родители нямаме търпение да споделим красотите, които този свят има с теб – Христина! Изпращаме прегръдки на всички наши приятели и изразяваме огромни благодарности към екипа на д-р Апостолова и колеги в Акушерство и Неонатология в Аджибадем Сити Клиник – УМБАЛ Токуда. Вашата продкрепа, търпение и висок професионализъм са изключителни!
Българската федерация по ски честити на Сани и Христо голямата радост! Пожелаваме на Христина да има щастливо и безгрижно детство! Да расте обградена с обич от семейството!

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори