С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БОК награди президента на Българската федерация по ски

Българският олимпийски комитет (БОК) награди президента на Българската федерация по ски (БФСки) и член на Изпълкома на ФИС Цеко Минев. Почетният знак на БОК му беше връчен лично от председателя на Oлимпийския комитет Стефка Костадинова. Отличието беше дадено на Цеко Минев за приноса му в развитието на зимните спортове и олимпийското движение в България.
На същата церемония, на която традиционно БОК връчва спортните „Икари“, беше отличен и журналистът Пламен Вълков, който отговаря и за връзките с медиите на БФСки. Генералният секретар на БОК Белчо Горанов го награди с медал „Спортът за един мирен свят“ заради дългогодишния му принос в спортната журналистика.

БФСКИ

Луиза Бертани с исторически резултат в Европейската купа

Италианката с български паспорт, Луиза Бертани зае днес впечатляващото девето място в гигантския слалом за Европейската купа в Цинал (Швейц).

Камен Златков: Целта ми е да стана по-стабилен

Българският национал в алпийските ски, Камен Златков заяви днес, че се надява на добро представяне през предстоящия сезон.

Алберт Попов: Мястото ми е в топ 10 на Световната купа

Алберт Попов вярва, че може да влезе сред десетте най-добри слаломисти в света през предстоящия сезон

генерални спонсори
партньори