С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Радослав Янков с втора победа за купа "Юлен"

Радослав Янков (Амер Спортс) спечели първото място и в паралелния слалом за купа „Юлен“. Стартът от календара на ФИС в Банско днес бе в дисциплината паралелен слалом. Състезанията през уикенда на писта "Банско" бяха организирани от „Юлен“ АД и Българската федерация по ски. Участие взеха 38 сноубордисти от 4 държави. На финала при мъжете, Янков се наложи над Тервел Замфиров (Юлен). При жените победата отново бе за Теодора Пенчева (Амер Спортс). Тя се наложи на финала над Живка Узунова (Амер Спортс).

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори