С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Златкова и Хаджистоянов са първи в слалома за купа „Пампорово“

Скиорите на „Юлен“ Юлия Златкова и Борислав Хаджистоянов спечелиха слаломите за купа „Пампорово“ днес. Втора след Златкова е Бояна Радева (Юлен), която вчера спечели гигантския слалом за купа „Пампорово“. Трета завърши Силвия Маджарска (Чамкория). При мъжете Хаджистоянов спечели пред Константин Стоилов (Витоша ски) и Никола Семерджиев (Пампорово). Победителят от слалома за купа „Пампорово“ на 17 март Калин Златков (Юлен) не стартира днес. Пълните резултати от стартовете в Пампорово, които са от календара на ФИС може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски отново е в топ 30 за Световната купа

Пореден старт със спечелена точка за Световната купа по ски скок направи днес Владимир Зографски.

Луиза Бертани с исторически резултат в Европейската купа

Италианката с български паспорт, Луиза Бертани зае днес впечатляващото девето място в гигантския слалом за Европейската купа в Цинал (Швейц).

Камен Златков: Целта ми е да стана по-стабилен

Българският национал в алпийските ски, Камен Златков заяви днес, че се надява на добро представяне през предстоящия сезон.

генерални спонсори
партньори