С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Влади Зографски преодоля квалификацията в Инсбрук

Най-добрият български ски скачач, Владимир Зографски преодоля без проблеми квалификацията и на третото състезанието от веригата "Четирите шанци" в Инсбрук (Ав).
Самоковецът завърши 28-и на голямата шанца със скок от 116,5 м и 96,5 точки. Това отреди на Зографски двубой утре срещу 23-ия Роберт Йохансон (Нор).
Влади се класира за основното състезание и на предишните два старта от "Четирите шанци" в Оберстдорф и Гармиш-Партенкирхен.
Победител в квалификацията в Инсбрук днес стана Давид Кубацки със скок от 128 метра (126,8 точки). Полякът печели шеста квалификация от началото на сезона. Състезанието в Инсбрук е утре от 14,30 ч (българско време) и ще бъде предавано по Евроспорт 1.
фото Тадеуш Миежински

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

78 състезатели стартираха в първото издание на Купа „София“ – ролери

Първото издание на Купа „София“ с ролери събра днес в Южния парк на столицата 78 състезатели от всички възрастови групи и от 6 клуба.

10 дни до старта на надпреварата с ролкови ски в София

Точно 10 дни остават до старта на атрактивната надпревара с ролкови ски – Купа „София“

Калин Златков със силен резултат на слалом в Нова Зеландия

Калин Златков зае престижното 11-то място на слалома в Кардрона (Нова Зеландия)

генерални спонсори
партньори