С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Владимир Зографски с нови точки от "Четирите шанци"

Владимир Зографски завърши на 23-то място в Инсбрук в третото състезание от веригата "Четирите шанци", която е част от Световната купа по ски скок.
29-годишният Зографски направи скокове 116 и 115,5 метра, за които получи точно 209 точки.
Първи в надпреварата стана Давид Кубацки. Полякът преодоля 127 и 121,5 метра при двата си скока и това му стигна да събере 265,2 точки, с които изпревари победителя от първите две състезания в Оберстдорф и Гармиш-Партенкирхен Халвор Егнер Гранеруд.
Преди последното състезание от "Четирите шанци" в Бишофсхофен в петък лидер в класирането за "Златния орел" с 877,8 точки е Гранеруд. Втори с 854,5 точки е Кубацки, а трети с 823,5 точки и само теоретични шансове за краен успех е Ланишек. Владимир Зографски е на 24-то място с 516,6 точки.
В генералното класиране за Световната купа първи е Кубацки с 870 точки. Ланишек е втори със 742, а на трето място е Гранеруд с 696 т.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

78 състезатели стартираха в първото издание на Купа „София“ – ролери

Първото издание на Купа „София“ с ролери събра днес в Южния парк на столицата 78 състезатели от всички възрастови групи и от 6 клуба.

10 дни до старта на надпреварата с ролкови ски в София

Точно 10 дни остават до старта на атрактивната надпревара с ролкови ски – Купа „София“

Калин Златков със силен резултат на слалом в Нова Зеландия

Калин Златков зае престижното 11-то място на слалома в Кардрона (Нова Зеландия)

генерални спонсори
партньори