С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Седем състезатели ще представят България на Световното по ски в Куршавел и Мерибел

България ще бъде представена от седем състезатели на Световното по ски алпийски дисциплини в Куршавел и Мерибел (6-19 февруари).

В състава при мъжете са: Алберт Попов, Камен Златков, Калин Златков и Константин Стоилов, като и четиримата ще карат гигантски слалом и слалом.

При жените ще участват Луиза Бертани (гигантски слалом, слалом и паралелен гигантски слалом), Юлия Златкова и Бояна Радева (гигантски слалом и слалом).

С тях ще са треньорите: Иван Каневчев, Ивайло Борисов, Кирил Манолов, Ангел Пумпалов, Георги Зографов, Георги Георгиев и физиотерапевта Шади Шуайб.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Перспективите пред България да бъде домакин на Зимните младежки олимпийски игри през 2028 г. бяха обсъдени на работна среща в президентската институция

България разполага с голям потенциал и отлични природни условия за организирането и провеждането на Зимни младежки олимпийски игри

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

генерални спонсори
партньори