С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки проведе извънредно общо събрание

Българската федерация по ски (БФСки) проведе днес извънредно общо събрание. То бе ръководено от генералния секретар на федерацията Пепа Мицева. На него членовете на БФСки избраха проф. Али Вейсел за експерт счетоводител за отчетната 2022 г. Той заема мястото на починалия проф. д-р ик.н. Михаил Динев.
С единодушие бяха приети и точките за оценка на дейността на спортните клубове към БФСки, каквото е новото изискване на Министерството на младежта и спорта в програмата за финансиране на спортните клубове за 2023 г.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори