С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки проведе извънредно общо събрание

Българската федерация по ски (БФСки) проведе днес извънредно общо събрание. То бе ръководено от генералния секретар на федерацията Пепа Мицева. На него членовете на БФСки избраха проф. Али Вейсел за експерт счетоводител за отчетната 2022 г. Той заема мястото на починалия проф. д-р ик.н. Михаил Динев.
С единодушие бяха приети и точките за оценка на дейността на спортните клубове към БФСки, каквото е новото изискване на Министерството на младежта и спорта в програмата за финансиране на спортните клубове за 2023 г.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Радо Янков с престижна награда от „Пресклуб България“

Радослав Янков, получи днес престижната награда „Сребърен сокол“ от „Пресклуб България“.

Георги Атанасов е треньор №1 на България за месец януари

Националният треньор по сноуборд Георги Атанасов-Джоко получи днес приза на „Пресклуб България“ за треньор №1 на месец януари.

„Научи се да караш ски“ на Беклемето преключи със 188 обучени деца

Точно 188 деца от 1 до 4 клас завършиха своето обучение на Беклемето по ски и ски бягане в 15-ото издание на „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори