С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Милуш Панчев с победа за купа „Лока“

Талантливият алпиец Милуш Панчев (СК Юлен) постигна впечатляваща победа в гигантския слалом (до 14 г) в 48-то издание на купа „Лока“ в град Шкофия Лока (Слвн).
В същата възрастова група за купа „Лока“ Димитър Божков (СК Рилец Самоков) е 16-ти.
При момичетата до 14 г Маргарита Беязова (СК Мотен) е 19-та. В старшата възраст до 16 г Ева Колева (СК Витоша ски) е 19-та, а Елена Кръшняк (СК Мотен) е 25-та. При юношите до 16 г Аспарух Соколов (СК Витоша ски) е 10-ти, Михаил Варакаджиев (СК Грийн Роуд) е 19-ти, Ивайло Господинов (СК Мотен) е 24-ти, а Георги Ковачки (СК Боровец) е 32-и.
Милуш Панчев започва да тренира ски при Ани Тренчева и Георги Малчов, а в момента се подготвя при Иво Димов, Мария Киркова и Михаил Пулин. На 27 януари Панчев зае шесто място в гигантския слалом за купа "Тополино", което неофициално световно първенство за деца до 16 г.
Младите ни таланти са в Словения с треньорите Захарин Гривев, Михаил Седянков и Росен Гергов. В неделя състезанията в Шкофия Лока продължават със слалом.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Радо Янков с престижна награда от „Пресклуб България“

Радослав Янков, получи днес престижната награда „Сребърен сокол“ от „Пресклуб България“.

Георги Атанасов е треньор №1 на България за месец януари

Националният треньор по сноуборд Георги Атанасов-Джоко получи днес приза на „Пресклуб България“ за треньор №1 на месец януари.

„Научи се да караш ски“ на Беклемето преключи със 188 обучени деца

Точно 188 деца от 1 до 4 клас завършиха своето обучение на Беклемето по ски и ски бягане в 15-ото издание на „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори